maandag 2 september 2013

Even een kleine update van mn vorderingen van de Hampton.


Alle blokken aan elkaar in rijen en dan die ook weer aan elkaar zetten.
Een hele klus maar word wel erg mooi allemaal.
Tussen de blokjes van Hapmton natuurlijk ook nog andere dingen afgemaakt en mee bezig.


De Sjaal van de granny's heel leuk geworden en mooie kleurtjes.
Gewoon mooie sokkenwol (gekocht bij mn favo winkeltje de wol en breiboetiek Ans en Eveline ) met een mooie kleur verloop.
En een zomer truitje.


De Sjaal word ook nog gemaakkt in deze tinten, ook erug leuk.
Maar Natuurlijk ook weer verder gegaan aan de Hampton.
En Hampton heeft niet alleen mooi blokken der zitten ook mooie randen om heen, dus daar nu ijverig mee aan de slag gegaan.Zo dat was het weer voor vandaag tot een volgende keer........

5 opmerkingen:

  1. Wow wat een mooie dingen laat je weer zien en die hampton gaat wel goed komen hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gotLittle Birdie Secrets .. Ik vond je website en net om mijn weg hier weet van wat ik tot nu toe gezien het fantastisch houden het super werk ik moet nu gaan, maar ik heel veel succes terug zeer binnenkort om alles wat je mensen. graphics zijn erg mooi. het is een fantstic website super werk. WWW.WE.HOBBIESANDCRAFTS.NET (die je misschien leuk de ambachten tips) het prachtige kleuren komen terecht op mijn website er misschien wat goede informatie daar je kan hebben om rond te kijken op de website mijn gastenboek en vertel al je vrienden. heel erg bedankt en hebben een (gelukkig vakantie, vrolijke kerst) als u het niet erg vindt, als je mijn website bezoekt (aub) laat me weten wat je denkt reely van de website en het allemaal informatie. laat je antwoord in mijn gastenboek dat op de bodem van de webpagina op de linkerkant en ik dank u zeer, en hebben een Gelukkig Nieuwjaar. deze patronen zijn gewoon prachtig mooi werk.

    BeantwoordenVerwijderen